Ett försök till nystart

Under våren har jag tagit en bloggpaus, av flera anledningar som kommer att dyka upp här senare på bloggen, och jag har nu efter inrådan bestämt mig för att fortsätta mitt bloggande här istället för på min gamla domän. Detta främst för att jag fått veta att folk haft svårt att läsa texten på den gamla bloggen. Kan förstå det på något plan, teckensnittet saknade serifer och jag är för tekniskt okunnig för att klura ut hur jag ska byta. Sen har den gamla domänen buggar som under de år jag bloggat fortfarande inte lösts, det trots att domänen gjorts om flera gånger.

Jag har inte bestämt än ifall jag ska lägga upp inlägg från min gamla blogg här, men det vore intressant med något helt nytt. Om inte annat ger det mig en utsökt chans att skriva sådant jag redan skrivit igen när jag har brist på inspiration.

Jag vet inte om jag kommer börja skriva mer eller inte. På ett plan vore det trevligt då jag saknat det. Och det är bra att hålla den språkliga förmågan vid liv. Men jag tänker nog annorlunda nu än vad jag gjorde för lite mer än tre år sedan, när jag startade den förra bloggen. Värderingarna är väl ungefär samma, men jag tror att jag kanske blivit en smula mer cynisk. Och väldigt mycket mer kritisk mot den politiska rörelse jag själv tillhör.
Jag kommer nog skriva ibland, men vi får se hur ofta.

Gamla inlägg hittar ni här: http://asortamission.blogg.se/

About auuus

Snart färdig gymnasielärare i historia och svenska. Intresserad av populärkulturen, vad den säger om oss och vad vi säger om den. Neurotisk och rädd för det mesta. View all posts by auuus

5 responses to “Ett försök till nystart

 • Elin

  Kul att se dig på bloggen igen. Förhoppningsvis så kommer du igång med det igen.

  Det var väldigt ledsamt att läsa hur du har blivit bemött av en grupp som du ändå är/var delaktig i.

  Like

  • auuus

   Tack så mycket!

   Jo, jag känner att jag retar mig mer och mer på rätt mycket, men förhoppningsvis går det att komma runt. Hoppas du har det bra 🙂

   Like

 • Elin

  Tänkte passa på att nämna att jag faktiskt har en blogg med. Tror den var hysat intressant innan jag började med höns i alla fall. Började skriva när jag låg på psyket 2010.

  den har legat på is ett tag men ska ev starta upp den igen. dissolve.blogg.se

  🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: